Moscow Mule - een hele belevenis

De Moscow mule is een spectaculaire mixdrank die ook ongelooflijk eenvoudig is. Er zijn geen grote geheimen voor het maken van een geweldige Moscow mule – alles wat je nodig hebt is wodka, gemberbier en limoensap. Schudden of speciaal bar gereedschap is niet nodig, dus iedereen kan hem in enkele minuten maken. Deze ongedwongen wodka cocktail is heerlijk voor elke gelegenheid en heeft een pittige kruidigheid die verfrissend en opwekkend is.

Het recept van de Moscow mule stamt uit de Tweede Wereldoorlog. Het drankje kwam weer in de belangstelling in de 21e eeuw, en is tegenwoordig een van de populairste cocktails ter wereld. Deze opleving heeft een nieuwe generatie drinkers kennis laten maken met de geweldige smaak van de Moscow mule.

Als je de traditionele weg wilt bewandelen, serveer je Moscow mule dan in een koperen mok. De mok maakt niet alleen een mooi drankje, maar houdt de cocktail ook goed gekoeld, zelfs op warme dagen. Sommige drinkers vinden dat het ook een lekkere smaak aan de drank geeft.

Een mok is echter niet nodig en de drank is even verfrissend in een gewoon glas. Bij Nomu vind je alle dranken, glazen, bekers en toebehoren om de perfecte Moscow Mule te serveren.

 

Santé 😉

Moscow Mule